Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 



A veteménybab, Phaseolus vulgaris, népi elnevezése: paszuly, paszulyka, fuszulyka termesztésének, betegségeinek, feldolgozásának, felhasználásának linkgyûjteménye.

Linkajánláshoz tudnivalók



Elutasítom:

a babot csak nyomokban tartalmazó ételeket, webáruházakat.

Elfogadom a lenti dobozokba besorolható linkeket:

Dobozok:


Bab termesztéstechnológiája
Bab fajtái
Fejtett bab
Zöldbab
Lóbab
Tûzbab
Futóbab
Bab növényvédelme
Bab rendszertana, származása
Bab morfológiája
Bab felhasználása
Babos receptek

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

mohács

(szobacsinekatinka@gmail.com, 2010.07.28 20:39)

Hogy tároljam a szárazbabot, hogy csírázó képessége megmaradjon?